- FRAKT   ENDAST   395 KR   FÖR   CYKLAR   TILL   HELA   SVERIGE -

Hos oss kan ni välja förmånscykel via lease a bike- Sveriges enda full-servicetjänst inom förmånscyklar.

www.leaseabike.se

STOR KUNSKAP - STORT UTBUD AV CYKLAR - CYKLAR TILL BRA PRISER

Välkommen till Höllviken Cykel. Här hittar du svenska kvalitetscyklar från bland annat Crescent & Monark. Vi är även stolta återförsäljare av racercyklar från de välkända Italienska märkena Bianchi och Pinarello. Vi har också ett brett sortiment med tillbehör såsom cykelkärror, hjälmar och barnsitsar etc. Våra cykelexperter har lång erfarenhet och kunskap inom alla typer av cyklar så vi hjälper dig gärna med en personlig rådgivning oavsett om du skall köpa en damcykel eller värsta sportcykeln.

VI ÄR STORA INOM RACING

Vår personal har stor erfarenhet inom racing. Tveka inte att ta kontakt med oss!

VÅRA MEST POPULÄRA MÄRKEN

Kolla gärna in i vår fina butik i Höllviken. Här finns precis allt för alla. Välkomna. Hela Sveriges cykelbutik!

VÄLKOMMEN TILL EN RIKTIG CYKELBUTIK

Hos oss köper du kvalitetscyklar från kända tillverkare. Vi erbjuder alltid den bästa servicen, djupaste kunskapen, lägsta frakten, delbetalning, trygga betalningar och snabba leveranser. Har du inte möjlighetan att besöka vår fysiska välfyllda butik i Höllviken är du välkommen att kontakta oss via telefon eller mail om du har frågor inför ditt köp så hjälper vi gärna dig. Vår personal har många års erfarenhet och vi vet precis hur vi skall hjälpa dig att finna rätt.

KÖPA CYKEL PÅ NÄTET - GÅR DET VERKLIGEN?

Hos oss går det absolut att köpa en cykel på nätet - eftersom vi monterar och justerar cykeln åt dig kommer cykeln att fungera utmärkt väldigt länge vilket inte alltid är fallet om du monterar cykeln själv. När du tar emot en cykel från oss är den i stort sett redo att cykla på direkt (cyklar med korg kommer korgen brevid) och med våra smidiga leveranser får du din cykel levererad direkt hem till dörren! Köper du dessutom ett godkänt cykellås (eller en cykel med färdigmonterat lås) ingår registrering till Cykelregistret och en självriskreducering ( i 3 månader) om din cykel skulle bli stulen. Att cykla är billigt. Köper man en cykel med bra kvalitet blir det ännu billigare eftersom den håller i många långa år.